Horaris del Toji Matsuri 2

Ja tenim els horaris de les activitats per al día 26!

Un petit spoiler: Gràcies a la colaboració de Momo Store i Kaburi els premis dels tornejos d'aquesta entrega del Toji Matsuri serán una passada.

A més a més, hem pogut probar l'activitat de realitat virtual que ens portará el dissabte Nómadas VR i... no us ho podéu perdre!

#Rubí #Rubicity #Otkrmatsuri

Toji Matsuri 2

El 26 de gener tenim festival a Rubí! Vine a gaudir d'un munt d'activitats otaku i d'oci alternatiu a l'espai Torre Bassas, el 26 de gener de les 10 del matí fins a les 9 de la vesprada.

Matsuri és el terme japonès utilitzat per anomenar als festivals o dies festius tradicionals. Es tracta de celebracions nascudes de ritus religiosos, per això solen estar organitzades o patrocinades pels temples i santuaris, però actualment han evolucionat i es troben complementades de tot un seguit d'activitats lúdiques en què hi participa tot el poble. El Toji Matsuri és un d'aquests festivals, potser un dels més importants, ja que marca el solstici d'hivern. Otakurubi vol apropar-vos una mica a aquesta tradició mil·lenària, un petit tastet de cultura, organitzant aquest any El nostre segon Toji Matsuri a Rubí!

#Rubí #Rubicity #Otkrmatsuri

Toji matsuri

El festival d'hivern japonés arriba a Rubí! Vine el 23 de desembre a gaudir de les nostres activitats a Torre Bassas!

Matsuri és el terme japonès utilitzat per anomenar als festivals o dies festius tradicionals. Es tracta de celebracions nascudes de ritus religiosos, per això solen estar organitzades o patrocinades pels temples i santuaris, però actualment han evolucionat i es troben complementades de tot un seguit d'activitats lúdiques en què hi participa tot el poble. El Toji Matsuri és un d'aquests festivals, potser un dels més importants, ja que marca el solstici d'hivern. Otakurubi vol apropar-vos una mica a aquesta tradició mil·lenària, un petit tastet de cultura, organitzant aquest any El nostre primer Toji Matsuri a Rubí!

Entre els molts costums nipons per aquestes dates una de les més extenses és, irònicament, una de les més occidentals. Els japonesos celebren el nadal en parella i regalant xocolata

#Rubí #Rubicity #Otkrmatsuri

Bambú

Benvinguts al cicle de cinema asiàtic Bambú!

Organitzat per Arkam i Otakurubí, Bambú vol apropar la cultura asiàtica, en l'àmbit audiovisual, a través d'un cicle de cinema a L'espai Jove Torre Bassas, on projectarem l'últim diumenge de cada mes, un seguit de pel·lícules de diferents països.

Creiem que el cinema és un mitjà interessant i entretingut per aprendre sobre les diferents cultures que componen aquest llunyà continent, i per observar, de forma directa i visual, tot allò que ens fa tan iguals i alhora tan diferents.

Si ets un apassionat del cinema i vols gaudir amb nosaltres d'aquests petits bocinets de cultura vine l'últim diumenge de cada mes a Torre Bassas, T'hi esperem!

#Rubí #Rubicity #Bambú